Min blog om fotografi

Min blog om fotografi

Min blog

Her kan du læse pudsige oplevelser og tanker som jeg får i forbindelse med fotografering.
Du kan også læse om events og konkurrencer.
Tilmeld RSS hvis du vil være sikker på at få at vide når der kommer et nyt blogindlæg.

Når tiden står stille..

Hvorfor fotografi af nyfødte?Posted by Camilla Johannessen 25 Feb, 2018 17:05
..når jeg fotograferer nyfødte tænker jeg ikke på andet. Jeg er 100% til stede i nuet. Hvis ikke jeg var, ville der være noget jeg overså, noget jeg glemte at rette, eller en vinkel som ikke virker.

På en måde kan man droppe al meditation, for det er virkelig meditativt. Og når man så sidder og ser på alle billederne bagefter og skal redigere dem, så får man lov at opleve øjeblikket med de dejligste nyfødte babyer en gang til. Det er mageløst!

Det er virkelig nogle heldige forældre, og dejligt de sætter pris på det, ved at komme forbi studiet, og få foreviget denne ganske korte og helt særlige tid.
  • Comments(0)//blog.grafiko.dk/#post1

Hvordan kom jeg i gang

Hvorfor fotografi af nyfødte?Posted by Camilla Johannessen 13 Feb, 2018 14:44
Jeg har elsket at fotografere siden 2009, det er jo relativt kort tid, men jeg er et meget passioneret menneske, og når jeg sætter mig noget for, så skal det nok blive til noget!

I starten fotograferede jeg mest gravide, bryllupper, hunde, familier og børn. Målet var at tage unikke og smukke billeder, som gav modtageren en glædeståre i øjenkrogen.

Det er fantastisk at få lov at være tæt på mennesker og dyr, og få mulighed for at forevige deres sjæl i øjnene, i blikket i den nærhed der opstår.

Jeg elsker at blive udfordret, og det har tidligere været rigtig svært for mig at tage flotte billeder af nyfødte, hvilket blev en udfordring jeg gav mig selv. Så jeg har deltaget i nogle webinarer og så trænet, og øvet og trænet og øvet. Mere om denne process i næste blog.

Midt i al den træning og øvelse, fandt jeg ud af, at jeg kunne lide det, DET her er min nye fotopassion, de øjeblikke når alt går op i en højere enhed er det vildeste rush i kroppen nogensinde!

At gøre forældre så stolte og glade, det er simpelthen fantastisk. At sætte sig et visuelt mål for et billede og så kunne gennemføre det, helt vidunderligt.

Jeg er og bliver en nyfødtfotograf, og jeg elsker det! Jeg elsker også den udfordring og al den læring som følger med.
  • Comments(0)//blog.grafiko.dk/#post0